Před pár dny mi do e-mailové schránky přišel další „křesťanský“ SPAM, tentokrát velmi povedený. Pokud přijde i Vám, určitě na něj nijak nereagujte, prostě ho smažte. V opačném případě po Vás pravděpodobně po pár vyměněných e-mailech bude druhá strana chtít zaslání určitého peněžního obnosu na zahraniční účet.

Zde je jeho plné znění:

Vážení Milovaní v Kristu.

To muže znít divne pro vás, ale je to Boží vule. Jsem paní Katie Chow 78-let (Hong Kong Citizen), kterí žijí ve Velké Británii pro 37 roku; Jsem se vrátit zpet do Hong Kongu kvuli mé nemoci. Buh se dotkl v nádherné zpusobem plnit své požehnání smerem k charite / lidstva.

Požádal jsem Boha o odpuštení a já jsem veril, že má, protože on je milosrdný Buh. Budu se jít na operaci v pátek, který lékar prímo rekl, je 50/50, šance na prežití po diagnostice mi rakovine ve trech (3) pred lety. Prectete si Rímanum 1:16-17

Rozhodl jsem se WILL / darovat muj zesnulý manžel s oprávnenými nároky fond $ 11.8Million USD (jedenáct milionu osm set tisíc dolaru), který jsem zdedil od nej k vám za dobrou práci Boha a sloužit Jeho božský zámer a prednost pro lidstvo jako má muj zesnulý manžel nedodelku pred jeho smrtí.

Nedávno, moji rodinní príslušníci mají radí mi, abych sdílet muj zesnulý manžel zdedil fond jim za jejich sobecký zájem po obdržení zprávy od lékare, že bych neprežil operaci. Odmítl jsem uznat, že z mých rodinných príslušníku, jak jsem slíbit, muj zesnulý manžel pred svou smrtí, že tento fond bude používat sloužit jeho božský úcel a laskavost lidstva po celém svete.

Byl jsem privilegium poslat tento dopis na vás s pomocí dáma sestry tady, který byl tak laskav, aby mi verit, že úplne cizí, jako si mužete splnit své poslední prání pro lidstvo.

Jediné, co chci od vás je, abyste se ujistili použít tento fond pro Boží dílo ke splnení jeho božský zámer a prednost pro lidstvo. Je jasné, že já vás neznám, ale Buh te znám víc, než jsem si kdy udelal. Za tímto úcelem jsem se sklonit kolena a modlit se za tebe, Kéž vám Pán žehná hojne, jak si splnit tuto záhadu k charitativní a humanitární služby. Takže, jste použít 60% z prostredku na tuto humanitární mise, zatímco 10% jde do mé rodiny advokáta ve Velké Británii a 30% jde na vás za vaši vernost vuci Bohu a lidstvu.

A konecne, chci, abyste se modlili za mne, pokud jde o muj zdravotní situaci, protože jsem prišel zjistit, že na všechno je období; a cas na veškeré dení pod nebem. (Kazatel 3:1-8) Muže Milost našeho Pána, láska k Bohu, a sladké spolecenství svatého Ducha at je s vámi nyní a navždy, amen. I Vám zašleme informace o mým právníkem, jakmile slyším od vás, aby vás dále informovat o postupech.

S úctou

Katie Chow