Jelikož je uživatelů (signály.cz) kteří mají nějaké technické problémy docela dost, rozhodl jsem se začít poskytovat on-line technickou podporu. Důvodem je především to, že jednak můj Jabber účet už delší dobu zeje neaktivitou, druhak mně začínají v půl páté ráno napadat zajímavé myšlenky. Výhoda pro Vás (uživatele) bude především v tom, že (velmi pravděpodobně) dostanete odpověď na svoji otázku ve velmi krátkém časovém intervalu (okamžitě).


Ovšem nic není tak růžové jak může na začátku vypadat, proto bych určil pár pravidel, které musíte splňovat pro to, abyste mohli tuto službu využít:

  1. snažili jste se najít odpověď na svou otázku v diskusi, popř. na internetu
  2. nebudete spamovat (tzn. posílat nesmyslné zprávy)
  3. plus další opatření, které si časem možná vymyslím

Pokud s tímto nemáte problém, můžete mi napsat na můj Jabber: [email protected] (pozor, nejedná se o e-mail!). Jo vy ještě nemáte Jabber účet? Tak to je nejvyšší čas si ho založit (podrobný návod od Kleretina) :-). (Jabber je takové to kecátko, skrze které můžete komunikovat s ostatními, zkrátka něco jako ICQ, akorát svobodné)

Nerad bych Vás nutil do používání Jabber účtu, pokud ho používat nechcete. A protože otevřené technologie bývají značně flexibilní, je možné využít i jiné možnosti. Pokud máte Gmail nebo signály.cz e-mail, můžete mi napsat přes chat (stačí si přidat moji Jabber adresu do kontaktů a poté mě pozvat), anebo využít toto šikovné okénko, které se Vám zobrazí pod tímto textem, pokud máte v prohlížeči aktivní flash.

http://www.plugoo.com/plug.swf?go=AGK1R81BA1JY06G

On-line bývám spíše v odpoledních, večerních a nočních hodinách, zřídkakdy v ranních, nicméně i to se může stát. Zprávu můžete odeslat i když on-line nebudu, měla by mi dojít po přihlášení (ovšem pokud je Vaše zpráva opravdu důležitá, tak na toto nespoléhejte).

Jsem opravdu zvědavý na první dotazy :-).

Poznámka na konec (mírná právní doložka): neříkám, že tato „podpora“ bude fungovat, říkám jen, že se vynasnažím, aby fungovala. Tuto službu samozřejmě poskytuji zcela dobrovolně, a proto bez jakékoliv záruky včetně odpovědnosti za případné škody způsobené mým přičiněním. Pokud o ni nebude zájem nebo bude nějakým způsobem neprospěšná pro obě strany, může být zrušena. Nicméně budu rád, pokud se nebudete bát a vyzkoušíte ji :-).