Uplynul už nějaký čas od toho, kdy byly uvedeny další funkce na blogy a protože vývojový tým stále něco tvoří a vymýšlí (tedy moc nevymýšlí, ale spíše tvoří), rád bych vás seznámil s novinkami, které by v blízké době měly být nasazeny do ostré verze.

Pozastavení komentáře

V administraci komentářů blogu bude možné měnit stav komentářů u jednotlivých článků mezi povolené (možnost přidávat komentáře), zakázané (bez komentářů) a pozastavené (nebude možné přidávat další komentáře, zůstanou tam ty, které byly vloženy), přitom půjde komentáře zakázat a zase vrátit zpět, pozastavit a povolit, či kterákoliv kombinace. Když komentáře po nějaké době zakážete, tak ty, které už tam byly napsané se nikam neztratí.

Zákaz komentování článku určitým osobám

Pokud se vám nebude líbit, že k vašemu článku píše určitá osoba, půjde ji jednoduše zakázat komentovat článek formou seznamu výpisu nicků (něco jako když posíláte vzkaz více lidem). Pod článkem se pak objeví výpis uživatelů, kteří nemohou článek komentovat.

Smazání blogu

Nevím sice jak moc bude tato funkce užitečná, ale i tato možnost by měla přibýt do nastavení blogu. Zkrátka když budete chtít svůj blog zrušit, tak ho smažete.

Various bug fixes

A tradičně oznámení, že opět byly nějaké chyby opraveny :-) 

Co vy na to?

V komentářích se můžete rozepsat k tomu, jak vítáte nové funkce, které by měly být nasazeny.

P.S.: Pokud si chcete stěžovat, tak ne na mě, já je nevymyslel :-)